Rondemiss

Sarah Marsman (19)

Sarah Marsman, negentien lentes jong, is op 31 augustus rondemiss van de Besthmenerberg wielerronde van Ommen. Marsman is geboren en opgegroeid in de Ommer buurtschap Besthmen. De jonge schoonheid volgt aan het Windesheim college de lerarenopleiding geschiedenis. 

Sarah Marsman heeft bij Albert Heijn Ommen, op de afdeling houdbaar, al ruim vier jaar een bijbaantje. Als hobby bezoekt Sarah graag festivals en concerten. De twee broers van Sarah Marsman zijn enorme wielerliefhebbers en hebben binnen de familie Marsman de meeste kennis van deze sport. Beide broers hebben met Hans van Lingen, uitbater van café de Herberg, Sarah aangemoedigd om zich aan te melden als rondemiss. Van Lingen gaat de kleding voor rondemiss Sarah sponsoren. Tijdens de koers zit Sarah in een door Renault Cents gesponsorde cabrio, welke voor de renners uit rijdt. De winnaar van de koers mag vanaf het ereschavot uitkijken naar de zoenen van de schoonheid uit Besthmen.  

“Het bestuur is erg blij met Sarah Marsman als rondemiss”, vindt Gerrit de Jonge, voorzitter van stichting wielerronde Ommen. “Het is goed om een rondemiss uit onze eigen gemeente te hebben.” 

De kleding van de Rondemiss van Ommen 2019 wordt verzorgt door :

Het kapsel van de Rondemiss van Ommen 2019 wordt verzorgt door :

Ronde van Ommen

Social

Copyright © 2021 – Stichting Wielerronde Ommen

Website:  Stylebrigade   |   Foto's: Buurman Fotografie